srijeda, 12. siječnja 2011.

Ivandić komentira: Osvrt na moj pristup kuhanju juhe

Ako na 4 litre vode staviš 20 deka mesa, to nije juha nego malo kuhanog mesa u gomili vode. Opravdanje da je to za zamrzavanje ne mijenja bit problema.

Marina Ivandić



Ivandić i Stipe kritiziraju moju juhu

Broj komentara: 8:

  1. ŽIVOTNA PRIČA.

    Sretna Nova godina svatko, Moje ime je Dajana Marazović, ja sam iz Austrije, želim podijeliti veliku vijest o mom životu svima i onima kojima je pomoć potrebna iu njihovom životu, 16 godina trpim, ja mužem ostavio me i otišao biti s drugom ženom samo zato što me njegova obitelj ne voli, također zato što mu nisam mogla dati dijete, u suzama sam već 16 godina trpio otkada se moj muž razveo, tražio sam čaroliju da mi pomogne online, sreo sam toliko čarolije da su svi prikupili novac od mene bez da mi pomažu, ali 14. kolovoza 2016. vidio sam post žene na mreži koja dijeli dobar rad spell castera pod imenom Dr. Ogundele, moram uzeti hrabrosti da ga kontaktiram, kad sam ga kontaktirao, rekao mi je da je moj problem riješen otkad sam ga kontaktirala, nakon što je davao čaroliju, rekao mi je da će mu se muž vratiti za manje od 24 sata, što mi se čini iznenađujućim mužem nazvao me na telefon i počeo moliti da ga prihvatim i to se dogodilo 2016. danas sam podijelio ovu vijest jer želim da svijet zna o njemu i njegovom dobrom radu, također sam vrlo sretan što mogu reći da sam trudna sada nakon što mi je trudna trudnoća i za one koji trebaju bilo kakvu pomoćnu vezu , životni problem, problem novca, imenovanje, savjet da se danas obratite dr. Ogundeleu i riješite svoj problem ovdje su njegovi kontaktni podaci E-pošta: ogundeletempeofsolution@gmail.com i njegov broj Whats-App: +2349065101630 i njegov Viber: +27638836445, kontaktirajte ga i život svoj život ispunite radošću.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestanem myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte Dr. Lomi dnes na čísle WhatsApp +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    OdgovoriIzbriši

  8. Zahvalna sam gospodji almini jer mi pomogla da ponovo zivim i da sam srecna sa svojom porodicom i decom evo broja viber wcp +381611567923

    OdgovoriIzbriši